Op deze site kun je positieve geboorteverhalen lezen. Neem lekker de tijd, hier lezen valt onder nuttige voorbereiding op je bevalling! Waarschuwing: hoe langer je hier leest, des te groter het risico dat je uit gaat kijken naar je bevalling. Durf je er zin in te hebben?

Je kunt het hartje onder- of bovenaan het verhaal aanklikken bij verhalen die je mooi vindt. Je kunt zoveel verhalen als je wilt een hartje geven, er zit geen limiet op.

Zoeken op onderwerp

Je kunt filteren op onderwerp: eerste of volgende kindje, thuis-, geboortecentrum- of ziekenhuisbevalling, VBAC, tweeling, inleiding, vaginale stuitbevalling, enzovoorts. Bestaande categorieën staan in de balk hier rechts, maar je kunt ook eerst over de onderwerpen lezen, dan krijg je een lijst van alle categorieën met uitgebreide omschrijvingen.

Alle verhalen

Dit is een lijst met linkjes naar alle verhalen. De meest recente verhalen staan bovenaan. Het fijne aan deze lijst is dat je niet alleen de titels van de verhalen te zien krijgt, maar ook een tekst preview en een foto (indien die er is).

Zoeken op auteur

Het kan natuurlijk dat een vrouw meerdere van haar geboorteverhalen heeft gedeeld op dit verhalenplatform. Als je op haar naam bovenaan het verhaal klikt, zie je welke andere verhalen ook van haar zijn. Bij anonieme verhalen werkt dit niet zo, maar in dat geval staat er een link naar haar andere verhalen in elk verhaal.

Wat is Mooie bevallingen eigenlijk? Mooie bevallingen op Facebook!